Mama's FotoPage

By: Mama sya

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 4-Sep-2007 08:10 Email | Share | Bookmark
Pameran Produk Halal Brunei 2007

syt jual produk frozen dan tin
RBC-syt katering&restoren
antara syt frozen yg besar di sini
Promosi sos ayamas baru
 
 
 
 
 
Cuba sos ayamas terbaru
cookies raya
minuman percuma Nestle
Cek Mek Molek pun ada
Gerai FAMA Sabah
gerai Agromas
kerepek Agromas
 
jualan kain pun ada
posing sikit dpn patung chef
cookies raya
biskut gondang berinti dr M'sia
 
promosi mee sedap
Aduiii susah betul nak upload gambar hari ini,byk kali error... penat dibuatnya..orang Brunei cakap ngaleh.. Mula cuba dari pagi, ptg baru dapat upload sebahagian gambar.
Ini adalah gambar2 semperna Pameran Produk Halal 2007 yg diadakan di sini baru-baru ini. Pelbagai produk makanan yg kering dan beku dijual termasuklah produk dari M'sia.Juga terdapat jualan pakaian dan kain dari Indonesia dan Malaysia. Gerai-gerai yg ada food testing dan air minuman percuma paling dpt tumpuan.Ramai juga orang berkunjung ke pameran tahunan ini, nak parkingpun susah. Yang paling happening adalah gerai FAMA yg menjual pelbagai makanan frozen mengadakan promosi habis-habisan mengalahkan lain2 gerai di situ.












Catatan....
Quote:

Sabrina -mmg FP ni selalu mogok..tension dibuatnya. Pameran produk halal ni diadakan setahun kali macam kat M'sia jugak..
Nur -betul tu kalau duduk di negara Islam tak ada masalah tp kalau negara buka Islam kena ambil berat ttg pemilihan makanan ni..
masriyah-dah lama jugak tunggu baru dpt sebahagian gambar upload di FP. betul tu Yah,pameran macam ni bagus utk org ramai tahu mana2 produk yg boleh dimakan
MamaFaMi -tak da borong sgt sbb yg byk frozen food.takut beli byk tak muat frezer..
Jie jie -betul tu , ekspo ni boleh bagi maklumat kpd org ramai apa produk yg halal dan boleh dimakan...
cekdesam -tu yg tak lepas peluang pergi bila dengar iklan dlm radio ada pameran ini. aa..Fp mmg ada problem sejak pagi...
lynnhassan -tq Lynn bagi maklumat ttg penyimpanan cup cakes ni ..tak lah setiap kali buat semua nak sumbat dlm peti ais...
Hajar -mmg ada kerpok lekor buatan Brunei..
MaDiHa -tak byk borong sekadar beli frozen pizza dan roti canai segera sbb malas nak nguli kat rumah..
Haniss -tak byk beli kali ni..lagipun sibuk ambil gambar...
Lee Lin -aaa..biskut gondang berinti,ni baru pertama kali lihat tp buatan M'sia..
Ouled Kenitra -FP ni skrg setiap minggu mogok gamaknya..
Penyulawa -yg byk dan jadi tumpuan kat sini adalah food testing..maklumlah mkn percuma.apatah lagi kalau produk baru di pasaran.mmg FP ni selalu meragam...kadang2 kita merajuk dibuatnya..
melyz -kebanyakkan cookies dari sini, yg M'sia ada juga tp tak byk ..
mallan -beli sikit2 je makanan frozen yg mana malas nak buat sendiri..
nabialishad -betul tu boleh pilih dan beli tanpa ragu2 lagi..
jeff -kalau tak ada pameran sebegini mungkin org ramai tak tahu bahawa byk produk halal terdapat di pasaran..
tariqzaidanirah -kali ni tak shopping byk ..sibuk ambil gambar ..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net