Mama's FotoPage

By: Mama sya

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 7-Jul-2008 12:20 Email | Share | Bookmark
Kelas Deko Dgn Loveliana 15 Jun 2008

kek baru siap
cc hasil pelajar dgn kek barbie tempahan pelanggan Liana
Antara pelajar yg hadir kelas cc.opss mamasya tak ada dlm gambar
cc hasil pelajar
lagi gambar cc pelajar
bah bawah kek yg dideco
 
 
 
 
 
 
 
Kelas deco Loveliana ini telah dihadiri keesokkan pagi setelah tiba di KL pada mlm 14 Jun. Sampai di airport pun dah lewat dlm pukul 11 lebih.... tiba rumah SIL dlm pukul 1 am. Jam 9 am bertolak ke kelas Loveliana di Puchong.

Sebelum balik cuti dah bercadang nak ikuti kelas kek bertingkat...mula2 nak ikuti kelas 3 tier wedding kek dgn buttercream tp tiada kelas ini pada tarikh berkenaan. Jadi ambil kelas 2 tier wedding cake dengan method steamed buttercream. Kebetulan hari yg sama ada kelas cc, jadi ikuti juga kelas cc. Seramai 8 pelajar dalam kelas cc yg diadakan disebelah pagi.
Manakala 2 orang pelajar sebelah ptg dlm kelas 2 tier wedding kek ini. Kelas 2 tier wedding kek ni agak lambat sikit nak siapkan sbb masalah nak buat bunga ros. Bunga ros ini utk hiasan kek di bahagian atas. Manakala bunga yg satu lagi utk bahagian bawah senang sikit....lupa pulak nama bunga ni.
Tak larat nak celoteh panjang2...mari kita tengok kek yg telah dideco....













View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net