Mama's FotoPage

By: Mama sya

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 2-Aug-2008 04:54 Email | Share | Bookmark
Cuti-cuti ke Gunung Kinabalu, Sabah- Pt 2

bangunan hotel penginapan
MT kinabalu dr belakang garden hotel
Jambatan gantung depan hotel
tmn belakang hotel
tmn belakang hotel
bilik penginapan 1
bilik penginapan 2
Pemandangan hadapan hotel dr tingkap bilik tkt 6
Tmn belakang hotel
MT kinabalu dr belakang garden hotel
MT kinabalu dr belakang garden hotel
tangga turun dr tmn belakang hotel
laluan jambatan gantung utk ke jungle trekking
MT kinabalu dr belakang garden hotel
restoren/tmt rehat depan hotel
di balkoni chalet berlatarbelakang Mt Kinabalu
Syazrin depan hotel
lobi hotel
cafe hotel
lobi lif hotel
pemandangan dr tingkap bilik
JS Nursery
anak2 posing dlm JS Nursery
bunga2 di JS Nursery
bunga2 di JS Nursery
bunga2 di JS Nursery
JS Nursery
bunga2 di JS Nursery
bunga orkid di JS Nursery
bunga2 di JS Nursery
bunga2 di JS Nursery
Mt Kinabalu Heritage Resort & Spa, Kundasang.

Di Kundasang kami sekeluarga dan kawan husben, Dr Mokh&wife, Kak Kay...menginap semalaman di Mt Kinabalu Heritage Resort& Spa .Sebelah hotel ni terletaknya BTN Kundasang. Menurut Dr Mokh& Kak Kay atau panggilan mesra anak2 atok dan opah kepada mereka sbb merekapun dah ada cucu, semasa mereka berdua berjalan kaki turun dari hotel ke Pekan Kundasang ambil masa dlm 20 minit menuruni bukit....melepasi Sri Intan Kundasang(penginapan Telekom) dan Masjid Kundasang.

Dari taman di belakang hotel ni dan sebahagian bilik boleh nampak dgn jelas Gunung Kinabalu. Hotel ni bahagian depan ada jambatan gantung yg merentasi jln.....tu yg buat anak2 tak sabar nak naik...tak takutpun mereka naik wpun jambatan tu bergoyang...mamanya pulak yg takut2...... . Di bahagian depan juga ada chalet penginapan dan cafe terbuka beratap rumbia yg dibuka waktu mlm. Selain itu di belakang hotel ada garden dan jambatan gantung utk mereka yg nak ke tempat jungle trekking sekeliling hotel, cubalah juga jln sampai hujung jambatan dgn Kak Kay dan husben. Kawasan hotel ni memang menarik dengan pemandangan sekeliling yg menghijau ...cantik dan nyaman sekali...


Pemandangan Gunung Kinabalu dari tmn belakang hotel......
















JS Nursery, Kundasang.

Masa on the way nak ke Kundasang Dairy Farm, kami singgah kejap di JS Nursery untuk cuci mata melihat bunga2 yg dijual di situ. Geram tengok bunga2 yg cantik kat situ tapi tak belipun sbb fikirkan nak bawak balik travel jauh dgn kereta, takut mati pulak bunga2 tu nanti. Jom cuci mata dgn bunga-bunga.....








View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net