Mama's FotoPage

By: Mama sya

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 20-Aug-2008 22:45 Email | Share | Bookmark
Sepetang Di Tanjung Aru, Kota Kinabalu

Tg Aru , KK
Pantai Tg Aru
Pantai Tg Aru
kws parking Tg Aru
Tg Aru , KK
Tmn Prince Philips,Tg Aru
Tmn Prince Philips,Tg Aru
Tmn Prince Philips,Tg Aru
Pantai Tg Aru
Tmn Prince Philips,Tg Aru
Tmn Prince Philips,Tg Aru
Syafiq yg ceria
seronoknya main
penghujung sunset Tg Aru
sunset Tg Aru
Abg Syamil & syazrin
senja di Tg Aru
 
abg Syamil dan Syazrin
di foodcourt tg Aru
kepak ayam bakarpun ada
suasana senja di Tg Aru
dok main pasir
food court Tg Aru
senja di Tg Aru
Pantai Tanjung Aru, Kota Kinabalu

Pergi Tanjung Aru dah lewat petang sbb nak tengok keindahan senja di sana. Tanjung Aru ni tak jauh dari bandar KK dan dkt sgt dengan airport KK. Masa sampai tu tak ramai sgt orang.Pantai Tanjung Aru pasirnya tak putih sangat dan pantainya terbentang luas.... air lautnya jauh sikit dari daratan.
Bila dah dkt senja tu semakin ramai org di tepi pantai untuk melihat sunset di situ. Ramai juga yg dtg utk mengambil gambar sunset yg nampak begitu jelas dan cantik sekali......









Taman Prince Philip, Tanjung Aru ,KK

Sementara menunggu sunset, kami bawa anak2 main2 di park depan pantai Tanjung Aru. Seronok mereka dapat main playground di situ. Selain park di pantai Tg Aru juga ada gerai org menjual durian&buah serta food court.
Kami makan malam di food court berdekatan pantai. Byk jugak gerai2 di situ dan plihan menu yg pelbagai spt sate,kepak ayam bakar,air kelapa muda dan lain-lain...






Abg Syamil pun nak posing jugak...


Semua nak memanjat termasuk yg bongsu.....



Quote:


Nasi Goreng Pondok
Nilah nasi goreng yg dipesan semasa makan di food court Tg Aru. Nasi goreng pondok ni menu istimewa yg dihidangkan di gerai tempat kami menjamu selera. Sedap jugak rasanya... . Antara bahan utk nasi goreng ni;
ikan bilis,daging dan mix veggie. Nasi ini turut dihidangkan dgn ikan kering,telur puyuh rebus, hirisan timun, buah epal dan oren.

Minggu lepas lagi dpt hadiah tp baru sempat update kali ni....

1.Dpt award kreativ blogger dari Rozamy, terimakasih byk2 Rozamy...



2.Dpt Big Bear dari Arina di Pakistan, terimakasih byk2 Arina...



Bear ni cute..tomeii nak kongsi dgn kawan-kawan...jgn lupa bawa balik ya..
1. Rozamy
2.Shima
3.Mama tariqzaidanirah
4.lieya *mama damia & mirza
5.Ummy Zufayri
6.Iza mamahaikal


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net