Mama's FotoPage

By: Mama sya

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 5-Jul-2009 03:41 Email | Share | Bookmark
Baby Syakirah...usia 2 minggu

 
 
 
 
Terimakasih semua..... .
Quote:


Terimakasih buat semua....... kenalan...teman...keluarga dan rakan setugas yg mengucapkan tahniah atas kelahiran baby Syakirah, samada komen di Fp...kiriman sms, tel , kiriman hadiah dan sahabat handai yg sudi menziarahi baby Syakirah di hospital dan rumah...terimakasih banyak-banyak.


Lagi gambar-gambar baby Syakirah Aeda @ baby Ira buat tatapan semua.... Tak ada idea nak tulis panjang....jom kita tengok gambar......

Baby Syakirah...usia 2 minggu

Ni gambar terbaru baby Syakirah.......
Baby Syakirah kalau dibalut kaki tangan...kejap aja nanti dia akan merengek ..meronta2 dan berusaha utk lepaskan tangannya dari balutan..biasanya dia berjaya keluarkan tangannya.....


Baby Syakirah...usia 1 minggu

Baby Syakirah di rumah...selang 3 hari dari gambar dlm entry yg lepas. Gambar baru lepas mandi.....
Baby Syakirah...hari pertama kelahiran

Gambar2 ni diambil beberapa jam selepas kelahiran baby Syakirah di hospital. Muka babypun masih sembab lagi....
Yang bagusnya dlm cot baby pihak hospital dah siap letakkan surah Yasin.Ada lagi gambar2 kenangan di hospital.....kalau ada kesempatan akan masukkan dlm entry akan datang.
***Gambar baby Ira dgn abg2nya belum diambil lagi sbb abg Syakim dan Syazrin baru semboh....tak sihat. Nasib baik cuti semua sekolah di sini disambung lagi seminggu bermula minggu lepas sbb peningkatan penyakit HINI di sini....bolehlah Syakim berehat di rumah....kalau tidak mmg kena ponteng. Tapi esok...6 Julai sekolah dibuka semula..... anak2 akan memulakan persekolahan seperti biasa setelah 3 minggu cuti sekolah.


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net