Mama's FotoPage

By: Mama sya

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 20-Nov-2009 02:39 Email | Share | Bookmark
Syakirah Dah 5 bulan

 
 
 
 
 
 
 
 
Hari ni 20 hb genap usia Syakirah 5 bulan. Baru je ada entry Syakirah umur 4 bulan dah entry 5 bulan. Entry sebelum ni lewat sbb tunggu monthly check-up dulu barulah update perkembangan Syakirah di Fp. Sbb 5 bulan tak da check up jadi update awal2.Lagipun takut ada yg boring entry masak-masak je yg byk. Layan aje gambar anak dara mama yg sorang ni.....



Pagi tadi timbang Syakirah guna penimbang di rumah....timbang sambil dukung Syakirah...berat Syakirah hampir 8 kg...ada kenaikan berat. Syakirah belum mula mkn lagi...tunggu 6 bulan macam abg2nya baru nak bagi makan. Tapi kalau kita makan atau minum depannya, dia akan perhati...kdg2 mulut kumat-kumit macam nak mkn sama.Sabar ya Syakirah, sebulan lagi...



Skrg kalau meniarap Syakirah dah putar2 keliling 360'..... Tapi belum pandai terbalik sendiri...kena tolong terbalikkan. Syakirah kalau dibawa dukung keluar rumah tengok2 pemandangan diluar...suka dia...leka tengok sekeliling.


Leka Syakirah tengok PSP abgnya,nantilah besar berebut dgn abg2....

Syakirah bersama abg-abg....

Syakirah bila dipanggil namanya dia balas dgn senyuman. Bila abg2 tak tegur dia...dia pandang je abgnya sampai abgnya tegur atau panggil namanya...dia akan senyum... Dah pandai diajak bergurau.... kdg terkekek-kekek dia ketawa......sampai abg2nyapun ikut ketawa sama...lucu dengar ketawa Syakirah.



Abg jom niarap sama dgn Syakirah........

**Antara keempat2 abg Syakirah, abg yg mana paling seiras dgn Syakirah..


Abg Syazrin pegang Syakirah kuat-kuat tau...takut jatuhlah... ...

**Abg Syazrin dan abg Syafiq yg rajin meriba Syakirah...kdg2 berebut mrk berdua nak riba Syakirah....tp mama kena jaga jugak sbb bukan kuatpun mrk pegang....pegang kejap dah lenguh....


Abg Syafiq cayang Syakirah tak...

***Gambar masa Syakirah 2 bulan....lupa nak masuk n3 sebelum ni....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net